Freelancersfestival 2018

uur, Het Huis Utrecht

Joris Luyendijk is keynotespreker van het allereerste Freelancersfestival 2018 op zaterdag 23 juni in Utrecht. Kom luisteren naar wat hij te zeggen heeft over de toekomst van de (foto)journalistiek. En ontmoet ook al die andere spraakmakende gasten, zoals Ruben Terlou, Britt van Uem en Cigdem Yuksel. Het Freelancersfestival 2018 wordt georganiseerd door de NVJ en de Auteursbond.

Het festival staat helemaal in het teken van de freelance (foto)journalist en (foto)journalistiek in Nederland. Een prachtige kans om te genieten van je vak, ideeën op te doen en te netwerken. Bovendien krijg je de mogelijkheid om je eigen idee te pitchen.

Laat je inspireren door enkele tientallen gastsprekers die gespecialiseerd zijn in bladenmaken, filmen, vloggen, fotograferen, branded content, ondernemen en crowdfunden.

Bekijk het volledige programma en alle sprekers.

Nieuwe kansen

Het thema van deze dag is Grenzeloos Freelancen. Tegenwoordig worden er van freelance journalisten en fotografen veel creativiteit verwacht. Grenzen vervagen: schrijvende journalisten moeten fotograferen en fotografen wordt gevraagd om te filmen en te schrijven. Welkom in de nieuwe realiteit die kansen biedt, zowel voor de media als voor de freelancers.

  • Datum: Zaterdag 23 juni
  • Tijd: 14.00-21.00 uur (borrel)
  • Locatie: Het Huis Utrecht, Boorstraat 107
  • Prijs: € 30,00 (niet-leden), 50% korting voor leden van de NVJ en Auteursbond

Ga hier naar de Festivalpagina met inschrijfmogelijkheid

Dit evenement is gemaakt door admin.